Filled Under:

TERKINI ! SAH ! Akhirnya Gadis Nasi Lemak Buat Pengakuan BERANI MATI Mengenai Gambar Boge1 Yang Tersebar di Media Sosial! HAMBIK KAU ! Semua TERNGANGA MULUT !

TERKINI ! SAH ! Akhirnya Gadis Nasi Lemak Buat Pengakuan BERANI MATI Mengenai Gambar Boge1 Yang Tersebar  di Media Sosial! HAMBIK KAU ! Semua TERNGANGA MULUT !

“Tolonglah saya tidak pernah berpakaian macam itu dan tidak pernah ambil gambar macam itu. Emak dan arwah abah saya ajar saya dengan elok.    

“Saya minta tolong sangat, janganlah sebar benda yang salah. Hendak jatuhkan seseorang itu senang kalau guna dengan cara teknik kotor,” tulisnya di Facebook.

Menerusi mesej WhatsApps yang diterima gadis dari Sungai Petani, Kedah ini, si pengirim mendakwa mahu berkawan dengannya dan menuntut kepastian gambar tersebut.

Terdahulu, Siti Hajjar, menjadi viral di media sosial selepas gerai nasi lemaknya disaman RM300 oleh Majlis Bandaraya Shah Alam kerana tidak memiliki lesen perniagaan.

Populariti semakin melonjak apabila Menteri Besar Selangor, Datuk Azmin Ali turut membuat lawatan ke gerai nasi lemaknya untuk menyerahkan borang permohonan lesen.