Filled Under:

Cium Bau Ketiak Suami Jadikan Isteri Awet Muda        Cium Bau Ketiak Suami Jadikan Isteri Awet Muda|Bancian ke atas 10 ribu pasangan yang berkahwin (sumber kajian M0HEMA) hanya kira-kira 45% sahaja isteri yang tidur berbantalkan lengan suami selepas 3 tahun berkahwin..

        Dan hanya tinggal 21.7% sahaja isteri yang masih tidur berbantalkan lengan suami selepas 10 tahun usia perkahwinan.

        Tahukah kaum isteri, bahawa h0rm0n Pher0 yang di rembes dari ketiak lelaki/suami b0leh mengaktifkan h0rm0n wanita/isteri hingga mereka merasa damai dan tenang?

        Sebenarnya hampir 65% bau badan lelaki/suami datang dari celahan ketiak dimana kelenjar Pher0 paling aktif.

        Jadi para isteri semua, ketepikanlah bantal-bantal anda, tidurlah di atas lengan suami hingga ke pagi, hampirkan hidung di celahan ketiaknya. Sedutlah bau Pher0 suami agar kamu semua dapat memulakan hari dengan ceria.

        Tidak di nafikan anda akan dapat pengalaman yang cukup rilex dan tenang.

        Ianya adalah tanda bahawa bau Pher0 suami anda sedang bertindak balas dengan kelenjar h0rm0n anda (pengalaman ini hanya perempuan sahaja yang tahu bertapa asyik dan rilexnya)…

        FAKTA..,

        Dan dari kajian itu juga menyatakan isteri yang tidur di atas lengan suami akan tidur lebih lena dan mencapai skala 7 hingga 8 dalam tahap lena tidur.Selain dari pada itu isteri yang suka mencium bau ketiak suami akan lambat menjadi tua,ianya seperti 0bat awet muda yang alami.

        Dan peringatan untuk lelaki/suami, jangalah cukur ketiak anda t0gel, biarkan sedikit atau trim sikit je bulu-bulu itu yang merupakan ejen penyebar bau Pher0 yang di senangi wanita.

        Jadi.., pada isteri-isteri semua, anda semua praktikan ke tidur atas lengan suami?


        Suami-suami semua, adakah anda cukur licin ketiak atau biarkan berbulu?